Categorii
Stiri

Florentin Petre sta printre bijuterii

FLORENTIN PETRE: „FOTBALISTII NU PREA STIU CE BIJUTERII CONDUC”
Dinamovistul a primit distinctia pentru cel mai bun pilot din fotbal

Florentin Petre este primul fotbalist care a reusit sa imbine fotbalul si raliurile cu mare talent.

In 2010 a obtinut titlul de campion national de circuit al Bulgariei.

Apoi a venit in tara si a avut cateva participari reusite in Campionatul National de Viteza in Coasta si de Raliu.

„Dintotdeauna mi-au placut masinile, dar pana acum cativa ani nu am avut timp de ele”, a declarat Florentin Petre.

In afara de faima si petreceri, lumea fotbalistilor este recunoscuta pentru satisfactiile lor pentru masini.

Intrebat ce parerea are el despre asa zisa “opulenta” a colegilor de breasla, Florentin a raspuns cu o sinceritate dezarmanta: ”In general, ei isi cumpara masini super luxoase, dar nu stiu ce conduc. Daca ii iei la intrebari despre bijuteria la volanul careia se regasesc, nu o sa-ti spuna mare lucru. Si eu faceam la fel. Am inceput sa invat ce se intampla cu motoarele in ultimii ani, cand am devenit pilot de curse”, spune actualul antrenor secund.

Zilele trecute, fostul fostbalist a primit distinctia pentru „cel mai bun pilot din fotbal” la evenimentul Motorsport Christmas Party, ca recunoastere pentru imbinarea cu succes a celor doua lumi.

„Am premiat oameni din domeniu care au reusit sa aiba o contributie deosebita in evolutia motorsportului din tara noastra. Florentin a transformat multi microbisti in fani de raliuri si acest lucru conteaza mult. Daca si fanii motorsportului au devenit dinamovisti, asta nu putem sti sigur”, a declarat Simona Chitac, co-organizator Motorsport Christmas Party alaturi de Casino Life & Business Magazine.

Florentin Petre a venit la festivitate insotit de iubita sa, modelul Playboy Margarita Peychinska. Margo, cum îi spune Florentin, este iubita românului de 5 ani de zile.

Ca un facut, Petre a trebuit sa isi ridice premiul chiar din casa stelistilor, evenimentul desfasurandu-se la Premier Palace Hotel & SPA, o locatie de 5 * de langa Stadionul Ghencea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *