Categorii
Stiri

Fitze cu prajituri la BCR OPEN – LADIES

Ruxandra Dragomir le-a rasfat pe fetele de la BCR Open Ladies cu trei torturi de ciocolata

Alaturi de jucatoarele de tenis participante la BCR Ladies Open, staff-ul Federatiei Romane de Tenis s-a distrat pe cinste marti seara la o petrecere organizata in incinta Arenelor BNR, gazda celui mai important turneu de tenis feminin din tara.

Ca in fiecare an, organizatorii s-au straduit sa asigure o seara de divertisment pentru toti cei implicati in competitie, astfel n-au lipsit si distractiile aferente: un concurs de karaoke, mancaruri speciale, multe fructe si alte surprize, petrecerea terminandu-se putin dupa miezul noptii.

Ruxandrei Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, i-a revenit misiunea sa se ocupe de cele trei torturi cu ciocolata facute la cea mai buna cofetarie din Bucuresti, ea taindu-l doar pe cel cu sigla Federatiei Romane de Tenis.

La petrecere s-a aflat si jurnalistul Andrei Nourescu, cel care se va afla pentru a sasea oara consecutiv la Jocurile Olimpice, el urmand sa transmita informatii la cald pentru telespectatorii DolceSport despre evolutia jucatorilor de tenis participanti la Olimpiada de la Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *