Categorii
Stiri

Fitness, aerobic, kangoo jumps si zumba A LA Ciprian Sora

Clubul Sportiv Ciprian Sora, membru al FRAMC si Local Kombat, are deosebita placere sa anunte ceremonia de inaugurare a unui centru de pregatire modern atat pentru publicul larg cat si pentru sportul de performanta.

Fitness, Aerobic, Kangoo Jumps, Zumba, Kick-Boxing, K1, Muay-Thai, Arte Martiale pentru copii, Masaj.

Evenimentul va avea loc vineri, 16.11.2012, orele 18:00 (str Calea Piscului nr 10 in Parcul Tineretului, Sala Polivalenta etajul I si se va bucura de prezenta unor vedete precum luptatorii din circuitul K1 sau primarul Piedone.

Sala Clubuli Sportiv Ciprian Sora este dispusa pe o suprafata de aproximativ 820 m² din care 400 m² fiind alocati salii de fitness, 300 m² pentru kick-box si 120 de m² revin incaperii unde au loc activitatile ce tin de aerobic.

Sala Dispune de varful de gama PANATTA-EVO FIT in ceea ce priveste aparatura pentru fitness, 6 biciclete, 5 steppere eliptice si 5 benzi de alergat.

Restul aparaturii este in formula completa, astfel avand posibilitatea de a-i multumi pe cei care sunt obisnuiti cu greutatile mari, dar si pe cei care vor doar sa se mentina in forma.

Desfasurarea activitatii sportive are loc intr-un spatiu familiar si prietenos, locatia fiind una aerisita fara compartimentari, aparatura fiind dispusa intr-un plan open-space.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *