Categorii
Stiri

Fetele de la AMADEUS au cucerit Europa si Asia cu FRUMUSETEA si muzica lor!

De la sfarsitul lunii mai, cand au lansat noul lor single „Today its my birthday” in cadrul emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani”, fetele de la trupa Amadeus au foarte multe concerte in tara, dar mai ales in strainatate.

In ultimele luni, activitatea trupei a fost mult mai puternica in afara tarii, acest lucru datorandu-se si impresarului Marius Beju, puternic ancorat in piata evenimentelor de corporatii din Europa si Asia.

Spre exemplu, in ultimele luni fetele au sustinut recitaluri in Egipt si in China, la lansarea unor noi modele de automobile, sau in Turcia, la o petrecere exclusivista pe o insula privata la lansarea unui brand premium de vodca.

Pentru single-ul „Today its my birthday”, la care urmeaza sa filmeze in septembrie si un videoclip, fetele au apelat la cantareata Adriana Cicone, care chiar in ziua cand a fost inregistrata piesa a implinit 20 de ani.

Melodia a fost compusa de fratele Andreei, Xenti Runceanu, alaturi de Catalin Gusa.

Trupa Amadeus, fondată în 2000, este un cvartet electric compus din: Andreea Runceanu (vioară), Cristina Filotti (clape), Alexandra Gromic (vioară) şi Patricia Cimpoiaşu (violoncel). Fetele nu sunt doar foarte talentate ci rapitor de frumoase.

Iata aici unul din videoclipurile trupei Amadeus, filmat in Italia:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *