Categorii
Stiri

Doua orchestre live pe scena Galei Electrecord !

Marea Gala din 9 decembrie de la Sala Palatului se anunta a fi una de exceptie: 2 orchestre live, cei mai importanti artisti care au facut istorie in muzica romaneasca: artisti, compozitori, textieri, orchestratori si ingineri de sunet vor pasi pe covorul rosu alaturi de personalitati marcante ale vietii culturale si artistice din Romania si mai apoi pe scena pentru a-si primi trofeul si aplauzele publicului pentru o viata si o cariera dedicata muzicii.

Vor fi in premiera doua orchestre live pe scena. „La Gala Premiilor de Excelenta Electrecord 2011 vor participa cei mai mari artisti ai Romaniei, acompaniati de orchestra LAUTARII din Chisinau, dirijata de Nicolae Botgros si de Orchestra Simfonica Bucuresti, dirijata de Daniel Jinga”, a declarat impresarul Radu Groza.

Duete peste generatii.

Artistii prezenti, majoritatea recipienti ai premiilor Galei, vor sustine si cate un mic moment muzical, constand din cele mai mari succese ale lor, dar vor exista si momente inedite, duete peste generatii, remember-uri ale celor care nu mai sunt printre noi sau chiar interpretarea unor hit-uri actuale in orchestratie clasica de romanta, vals sau big-band.

Premiile vor fi inmanate de artisti si personalitati publice care vor avea fiecare o poveste de spus despre cum cei carora le vor inmana trofeul le-au schimbat viata, i-au inspirat sau, i-au ajutat cu muzica lor sa treaca mai usor peste diferite perioade din viata lor.

Bilete cu pret accesibil.

Sunt scoase la vanzare 4000 de bilete, cel mai ieftin fiind 40 RON, in timp ce un bilet VIP va costa 100 RON.

Un răspuns la “Doua orchestre live pe scena Galei Electrecord !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *