Categorii
Nr. 5 / Septembrie - Octombrie 2008

Diamante pe nisip

AŞA CUM ERA DE AŞTEPTAT, VARA ALUNGĂ DIN CAPITALĂ MAJORITATEA BUCUREŞTENILOR. BINEÎNŢELES, ODATĂ CU EI, S-A MUTAT PE LITORAL O ÎNTREAGĂ INDUSTRIE: CEA A LUXULUI

AŞA CUM ERA DE AŞTEPTAT, VARA ALUNGĂ DIN CAPITALĂ MAJORITATEA BUCUREŞTENILOR. BINEÎNŢELES, ODATĂ CU EI, S-A MUTAT PE LITORAL O ÎNTREAGĂ INDUSTRIE: CEA A LUXULUI

Cele mai luxoase maşini, bijuterii strălucitoare şi mobilă încrustată cu diamante – toate au putut fi văzute la jumătatea lunii iulie la târgul Luxury Show, la Mamaia.

Prima ediţie a acestui eveniment a fost un adevărat succes.

Pe parcursul a trei zile, un show de rafinament şi distincţie s-a desfăşurat pe platforma Power Marine, situată în faţa hotelului Rex din Mamaia. Un eveniment deosebit şi datorită manierei inedite de prezentare a exponatelor. Decorul a fost alcătuit din materiale vaporoase, în ton cu strălucirea spectacolului de lumini.

Conceptul Luxury Summer este bazat pe valorificarea unui spaţiu ieşit din tiparele cotidianului, care permite accesorizarea serilor de vară cu produsele de lux prezentate în cadrul târgului, spun organizatorii. A fost prezentat aici, între altele, noul model Audi S8, cu un motor de 450 de cai putere, prevăzut cu tracţiune integrală. Costă 101.000 de euro şi poate fi cumpărat din reprezentanţele Audi. Un alt exponat care a atras privirile vizitatorilor a fost iahtul „Sea Ray”, modelul 260SD. Pe lângă designul deosebit, vasul are un motor Mercury de 6,2 litri şi 370 de cai putere precum şi tapiţerie din piele. Vizitatorii au admirat diferite modele de elicoptere dar şi sclipitoare bijuterii. „Vedetele” expoziţ iei au fost telefoanele mobile marca Vertu. Cel mai ieftin – 14.438 de lei; un telefon din aur galben, din colecţia Constellation, costă 15.000 de euro. La mare căutare au fost şi jacuzziurile cu preţuri care variază între 5.000 şi 20.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *