Categorii
Stiri

Dana Rogoz, week-end în al nouălea cer!

Dana Rogoz își va petrece acest week-end în Centrul Vechi, într-o sesiune organizată de shopping de calitate.

Vedeta se va afla sâmbătă și duminică la târgul „Cloud no 9”, un eveniment unde tineri designeri români își vor prezenta în premieră noile colecții.

În frunte cu Dana Rogoz, amatoarele de lucruri de calitate la prețuri rezonabile, vor putea găsi o ofertă amplă de obiecte vestimentare, bijuterii, pantofi, genți, cosmetice bio, lenjerie de corp push-up sau decorațiuni interioare, toate produse unicat.

În cadrul târgului, care de altfel este primul pop-up store dedicat produselor de autor, vor avea loc demonstrații speciale de make-up oferite de Katalina Barbu și de creație de bijuterie contemporană ale artiștilor din cadrul Școlii de Bijuterie Contemporană.

Vizitatorii târgului, ce se va derula sâmbătă și duminică între orele 11:00 – 17:00, la Godot Cafe Teatru în Centrul Vechi, vor avea parte de mai multe surprize din partea organizatorilor printre care sucuri cu ghimbir din partea casei, cărți și reviste de fashion și ocazia de a sta de vorba cu Dana Rogoz.

De altfel, pe blogul său www.danarogoz.ro, vedeta a scris: „Pe mine, weekend-ul acesta mă veți găsi la târgul Cloud no 9.. Sincer, am auzit atâtea detalii de la organizatori, încât m-au convins că va fi unul dintre cele mai cool evenimente de acest gen de la noi. Va fi mai mult decât un târg. Aș vrea tare mult să ne întâlnim și să facem poze împreună pentru blog. Dacă ajungeți la Godot weekend-ul acesta, să mă trageți neapărat de mânecă, să putem sta la povești”, spune Dana Rogoz, care de altfel s-a și pozat pentru blogul său în ținute Irenka, casă de modă ce va fi prezentă la acest târg.

Promovat prin intermediul Clara Ilie PR Agency, evenimentul „Cloud no 9” se bucură de prezența unor expozanți precum IRENKA, Andreia Gabriela Popescu, iBoutiquela, Ykym Bags, Luic’s Stuff, Lou Lou lingerie, Soap Mill, Una ca Luna, Amărui de Ciocolată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *