Categorii
Stiri

CRISTINA RADU, INTRE TUNING SI NATURALETE

Proaspat intrata in atentia presei, Cristina Radu este subiectul unei campanii inedite: „GLAMOUR FACELIFT AND TUNING”.
Tanara constanteanca a acceptat provocarea unui organizator de evenimente auto si a unui salon de infrumusetare sa dea nastere unei campanii ce are drept scop „naturaletea fabricata”.

„Traim intr-o perioada cand diversi stilisti ne invata despre naturalete, in timp ce o intreaga industrie de gene false, unghii si extensii prospera in tara noastra. Ne-am gandit sa atragem atentia asupra naturaletii fabricate, asa cum i-am spus noi. Campania se bazeaza pe ideea ca barbatul modern este sensibil la modificarile si „tuning”-ul celor mai importante alegeri din viata sa: femeia si masina proprie”, a declarat Simona Chitac, manager de proiect.

„Si in tuning exista o tendinta catre discretia modificarilor efectuate asupra masinilor de serie. Daca in trecut erau la moda eleroanele uriase si barele imense, acum exista body kit-uri cu modificari soft asupra liniei de baza. Se modifica si se suplinesc tot felul de parti la exterior, dar totul se aliniaza la un trend de naturalete si bun gust. Sigur ca acelasi lucru poate fi valabil si in cazul femeilor, iar noi, barbatii, trebuie sa fim primii sensibili la astfel de transformari”, a declarat Gratian Sonu, manager 4tuning.ro

„Cel mai indicat ramane specialistul care poate gasi cele mai bune solutii, fie ca este vorba de accentuarea naturaletei, fie ca este vorba despre modificari extreme in zona de make-up, par si ingrijire faciala. Femeia de azi trebuie sa se descopere si sa isi aleaga „kit”-ul potrivit pentru fiecare situatie in parte”, a declarat Florentina Popescu, manager salon expert de infrumusetare.

Cristina Radu a fost aleasa in urma unui casting, iar un avantaj major l-a constituit si pasiunea pentru masini tunate: „Cristina a primit pe jumatate de fata un tuning extrem: gene false, aplicatii de pietre, make-up intens, par ondulat. Cealalta jumatate este naturala, parul drept, doar o urma usoara de cauciuc face legatura cu zona auto. Alice Aslan a inteles exact cerintele noastre”, a continuat Simona Chitac.

TIE CARE PARTE ITI PLACE MAI MULT?

Trebuie mentionat ca domnisoara Cristina Radu este castigatoarea locului al doilea la etapa Constanta 2011 a caravanei nationale Miss Hostess Romania, concurs ce a avut loc in luna august la Aqua Magic din statiunea Mamaia.

Campania va avea mai multe etape, incluzand si o serie de evenimente comune de tuning auto si infrumusetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *