Categorii
Nr. 4 / Iulie - August 2008

Club XXI – Glam & Style

UN LOC AL SECOLULUI XXI ÎŞI EXPUNE PUNCTUL DE VEDERE PRIN DOUĂ CUVINTE: TRADIŢIE ŞI ISTORIE.

UN LOC AL SECOLULUI XXI ÎŞI EXPUNE PUNCTUL DE VEDERE PRIN DOUĂ CUVINTE: TRADIŢIE ŞI ISTORIE.

Clubul despre care vorbim reprezintă cea mai longevivă locaţie, în care oaspeţii litoralului aleg să-şi petreacă nopţile, într-o atmosferă excepţională.

Şapte ani de experienţă în domeniul clubbing-ului i-au consolidat imaginea; şapte ani de schimbări, şapte ani de aprecieri au definit una dintre cele mai interesante locaţii ale vieţii de noapte din Mamaia.

Veţi regăsi, în această vară, Club XXI cu un look fresh, mult îmbunătăţit. Rafinat, însufleţit de culori deschise, va fi apreciat pe măsură de oamenii cu gust deosebit, cu stil şi cu siguranţă în temă cu ceea ce se petrece peste graniţele noastre. Capacitatea şi dotările clubului au fost îmbunătăţite şi ele printr-un management eficient, la ora actuală dispunând de un sistem performant de sunet Outline, efecte laser şi lumini Futurelight.

Fiind singurul club de pe litoral în care te poţi distra non-stop, au fost inivitaţi, în număr generos şi artişti de top printre care: Dj Rynno & Sylvia, Morandi, Dj Project, David Vendetta, Wally Lopez amintind de roster-ul verilor precedente, şi promiţând evenimente care vor stârni interesul maxim al turiştilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *