Categorii
Stiri

Cine e regizorul din spatele show-ului Masked Singer

Cine e regizorul din spatele show-ului Masked Singer, care a aruncat în aer audiențele la PRO TV.

PRO TV a cucerit publicul în seara finalei Masked Singer. Nu mai puțin de 1,5 milioane de persoane s-au uitat vineri seară la show-ul câștigat de Mugur Mihăescu, sub masca Corbului.

Regizorul emisiunii, Iulian Moga, fratele mai mic al compozitorului Marius Moga, a dat așadar lovitura la primul lui proiect de o asemenea amploare.

La scurt timp după ce personajele au fost demascate, Iulian Moga a vorbit despre experienţa trăită în culise şi a mulţumit pentru șansa de a regiza un show care a fost atât de iubit de public. “Masked Singer Romania este primul show tv pe care l-am regizat. Ups and downs-urile (urcușurile și coborâșurile, n.r.), succesul şi drumul acestui show m-au făcut să înţeleg valoarea muncii în echipă. Ştiu că sună ca un clişeu, însă cred asta cu adevărat. Aşa că mulţumesc, felicitări şi you know… purtaţi mască“, a declarat Iulian Moga, potrivit Click.

Cine este Iulian Moga

Iulian Moga s-a născut la 25 noiembrie 1985. A absolvit Liceul de Arhitectură, dar a venit în Capitală pentru a studia regia și pentru a completa munca fratelui său. În prezent, fratele mai mic al lui Marius Moga este unul dintre cei mai căutați regizori de videoclipuri.

Iulian a lucrat, printre alții, cu What’Up, Liviu Teodorescu sau Nicole Cherry, dar și cu Smiley.

Citește mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *