Categorii
Povestea Gustului Stiri

Casnica de la MasterChef GATESTE pentru Madalina Pamfile si Roxana Vancea

Andreea Moldovan, casnica de la MasterChef, isi arata clasa intr-un see food show culinar, iar Madalina Pamfile si Roxana Vancea vor degusta delicatesele si vor da verdictul

Dupa ce saptaman trecuta si-a facut o spectaculoasa reintoarcere in lumea show-urilor culinare, “chef” Andreea Moldovan, va avea parte maine, 27 noiembrie, in Cuando Caffe, de un juriu extrem de exigent.

Doua dintre frumusetile autohtone, Madalina Pamfile si Roxana Vancea vor sa se convinga live de calitatile culinare ale Andreei.

Astfel, Madalina si Roxana vor degusta meniul creat de fosta concurenta la Master Chef, unul bazat in exclusivitate pe fructe de mare.

Supa de homar, crevetii picanti cu orez basmati si un mix de fructe de mare asortat in sos de rosii si fenicul, sunt cele trei specialitati cu care Andreea vrea sa-si surprinda asistenta intr-un show culinar live, care se va derula chiar sub ochii clientilor si, implicit, al celor doua cunoscute vedete TV, care vor da pe loc verdictul: este sau nu Andreea Moldovan „regina” in bucatarie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *