Categorii
Stiri

Campionul Ismael Londt a devenit sportiv K-1

Campionul mondial Superkombat la categoria grea Ismael Londt a devenit oficial sportivul K-1 dupa ce a semnat un contract in urma cu o zi si va participa la K-1 Final 16, in ciuda faptului ca cei de la Glory il anuntasera pe fight-cardul galei Grand Slam de la finalul anului.

Sportivul in varsta de 25 de ani s-a regasit saptamana trecuta pe lista celor 13 luptatori anuntati de Glory pentru evenimentul din Japonia, insa acesta a decis sa mearga pe mana celor de la Superkombat si K-1, care tocmai au devenit parteneri la nivel global.

Poreclit Mr. Pain, Ismael Londt este unul dintre cei mai promitatori luptatori de la categoria grea din lume, iar pe 7 iulie, la Varna, a devenit campion mondial Superkombat dupa ce l-a invins pe francezul Freddy Kemayo. In cariera, surinamezul se mai poate lauda cu victorii in fata lui Rico Verhoeven, Brian Douwes si Mourad Bouzidi.

Londt nu este singurul care renunta la Glory pentru a ajunge la Superkombat / K-1. Conform groundandpound, Dzevad Poturak si-a manifestat dorinta de a rupe contractul de management cu Showtime pentru a semna cu noua coalitie mondiala.

“As vrea sa inchei colaborarea cu voi din cauza banilor si a meciurilor putine. Sunt un luptator mai bun decat o mare parte dintre sportivii din noul val. Vreau ca viitorul meu sa fie Superkombat si K-1″, le-a transmis bosniacul intr-un mesaj care a ajuns si in presa.

Londt si Poturak completeaza o lista a sportivilor din Superkombat care vor lupta in K-1 Final 16 de pe 14 octombrie de la Tokyo, unde mai sunt anuntati, printre altii, Raul Catinas, Benjamin Adegbuyi, Hesdy Gerges, Cro Cop, Sergey Lascenko si Tyrone Spong.

Sursa: luptatorii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *