Categorii
Stiri

Augustin Viziru a câștigat FERMA

Augustin Viziru este marele câștigător al realityshow-ului Ferma – Orășeni vs Săteni, de la Pro TV.

În finală, el s-a duelat cu Elena Chiriac.
A câștigat ultima probă din concurs și a intrat, astfel, în posesia sumei de 50.000 de euro.

Actorul a devăluit ce va face cu banii pe care i-a câștigat în urma participării la competiția televizată. Augustin Viziru a mai participat la celebrul show în 2015, când s-a accidentat chiar în finală.

În urmă cu cinci ani, Augustin Viziru și-a dat cu toporul peste degete și a fost nevoit să părăsească emisiunea. Acum, actorul a venit cu forțe proaspete și a mărturisit că este pregătit să câștige competiția.

„Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea. Decizia a fost luată de mine și de iubita mea, deoarece era un moment important în viața noastră, fiind chiar după nașterea Mariei. Ea m-a încurajat și mi-a spus că este șansa mea la revanșă și că mi-ar părea rău dacă voi rata această ocazie”, a declarat Augustin Viziru.

Augustin Viziru a mai declarat că, mai întâi de toate, îi dedică trofeul fetiței lui, care a împlinit trei luni. Acesta a mai mărturisit că și Elena Chiriac este câștigătoare. Între cei doi s-a legat o prietenie strânsă, fiind unul alături de celălalt încă de la intrarea în competiție a actorului.

Citește mai mult AICI

Despre ce mai fac vedetele poți citi și AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *