Categorii
Stiri

Andreea Bododel s-a mutat în București

Cunoscută drept „iubita lu’ Vârciu”, Andreea Bododel, s-a hotărât să facă ceva cu viața ei și a ales să se mute în București, renunțând (cel puțin pentru moment) la meseria ei de dansatoare de club.

Așadar de joia trecută este concitadina noastră și a putut fii lesne observată în cluburile bucureștene pe care a și început să le viziteze încă din prima seară.

Andreea a fost și mărul discordiei în august ce a trecut, mai exact pe 26, în clubul Crema din Mamaia, când Liviu Vârciu (puțin mai mult ciupit de alcool) s-a luat la ceartă cu bunul său prieten Pepe.
Liviu în reproșa atunci lui Pepe că s-a luat de Andreea care, culmea, nu mai era cu el demult!!!

De altfel, Liviu s-a scandalizat și când a văzut-o pe focoasa brunetă apărând, în public, la etapa 2011 a concursului național Miss Hostess România ce a avut loc la Aqua Magic din Mamaia, în 27 august.

Trebuie menționat ca Andreea Bododel este câștigătoarea locului al II-lea al caravanei Miss Hostess România, etapa Constanța 2010, etapă ce a avut loc la Hotelul Laguna din Mamaia.

Multa lume o cunoaște pe Andreea dar puțini știu ca ea este originară din Medgidia și ca tatăl ei este polițist, așa ca aveți mare grijă!

Prin mutarea în București și înarmată cu frumusețea-i bine cunoscută, Andreea devine o concurentă puternică a „frumuseților” locale așa că, probabil, foarte curând vom asista și la niște confruntări.

Noi în dorim ședere plăcută și mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *