Categorii
Stiri

AMI, ÎN LACRIMI DUPĂ CE A CÂȘTIGAT ”TE CUNOSC DE UNDEVA!”

AMI, în lacrimi după ce a câștigat ”Te cunosc de undeva!” și a transmis un mesaj emoționant pentru mama ei.

AMI este câștigătoarea celei de-a opta ediție a sezonului XV „Te cunosc de undeva!” Ea a interpretat melodia „Je suis malade”, a Larei Fabian. La final, lui AMI i-au dat lacrimile de emoție.

Lara Fabian, cu piesa „Je suis malade”, este transformarea care i-a dat mari bătăi de cap artistei. „E cu totul şi cu totul special acest moment pentru mine, mai ales că este una dintre piesele preferate ale mamei mele. Şi-a dorit foarte mult să o interpretez, însă, nefiind genul meu, nu am făcut asta. La Te cunosc de undeva! voi face o excepție şi voi cânta pentru mama sâmbăta aceasta. 

E un personaj foarte, foarte greu, îmi ies cu totul din zona de confort, are toate ingredientele care să mă pună cu totul în dificultate – mesaj, limba franceză, pe care nu o stăpânesc deloc, interpretare şi îmi doresc din suflet ca acest moment să iasă aşa cum trebuie, ca să îi îndeplinesc un vis mamei mele”, a declarat aceasta, potrivit cancan.ro

Colegii săi i-au sărit în brațe, emoționați și ei până la lacrimi de actul creației sale. Juriul a fost impresionat de felul în care a interpretat AMI piesa și s-a ridicat în picioare, aplaudând-o. „Îmi cer scuze, dar momentul acesta l-am dedicat mamei mele. E una dintre piesele ei preferate și și-a dorit întodeauna să o cânt. I-am spus că nu pot să cânt așa ceva, că nu este genul meu și știu că nu a ieșit perfect, la repetiții mi-a ieșit mult mai bine, dar nu contează asta, sper că a ajuns la ea piesa asta și sper că am făcut-o mândră. Mulțumesc!”, a spus AMI cu lacrimi în ochi.

Citește mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *