Lovitură grea dată firmelor de recuperări creanțe: [View with PicLens] - Milioane de români vor fi fericiți! Scapă de executările silite! Senatorii au decis că societăţile care se ocupă cu... Anamaria Prodan isi scoate silicoanele: Anamaria Prodan a luat decizia de a si scoate implanturile de silicon, la o clinica privata din Turcia, EsteWorld. - [View with PicLens] - Pe fondul... Reteta frantuzeasca: Paté de foie gras: [View with PicLens] - Ingrediente - • 1,6 kg. Ficat de gasca - • 1 lingura sare de mare - • 1/2 lingurita piper negru macinat - • 1/4... Reţeta ceheasca: Svickova cu paine preparata la abur: Svickova”, reteta traditionala ceheasca, este o reteta delicioasa, preparata din carne de vita si sos cu smantana, servita cu paine preparata la... Salman Khan a fost condamnat la închisoare: Actorul indian Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce o instanţă din Mumbai l-a găsit vinovat pentru omucidere.... Aberatiile guvernantilor te fac sa mananci pizza rece si la un cost de trei ori mai mare: Fostul consilier presidential, Sebastian Lăzăroiu, a făcut un experiment, după ce ministrul Finanțelor a declarat că cei care își comandă... Reteta mediteraneana: Antricot de vita cu salata verde si rosii cherry coapte: [View with PicLens] - Ingrediente -  antricot de vita 350 g -  rosii cherry 100 g -  salata verde 30 g -  unt 20 g -  rozmarin -... Reţetă mediteraneeană: File de sibas cu spaghetti și sos mediteranean: ”File de sibas cu spaghetti si sos mediteranean, o reteta delicioasa si sanatoasa, preparata cu ulei de masline, file de sibas si servita pe un... Mihaela Radulescu data afara de la ProTV: Lovitura grea in media, luni dupa amiaza. Marius Tuca a anuntat pe blogul personal ca Mihaela Radulescu a fost data afara din emisiunea “Romanii au... Reţeta mediteraneana: Piept de curcan cu sos sweet chily si sparanghel: [View with PicLens] - Ingrediente -  200 g. piept de curcan -  100 g. sparanghel -  70 g. taitei de orez -  2 g. usturoi -  100 ml....

Alexandra culorilor

15 iunie 2009, 15:11

Înlănţuită în propria pasiune, Alexandra descătuşează energii, cu fiecare gând, cu fiecare şoaptă, cu fiecare zâmbet.

Expune o colecţie de poveşti senzuale pe “catifeaua neagră” a privirilor. Fiecare pas deapă- nă “povestea pantofului roşu”.

Fiecare unduire a trupului dezbracă umbrele “fracului magic”.

Ca într-o neverosimilă “îmblânzire a scorpiei”, Alexandra se lasă domolită, remodelată de imaginaţia luminii, a culorii, a delicateţii atingerii de mătase albă, a parfumului de garoafă roşie prinsă la coapsă.

Albul, ca o explozie de lumină în zborul unei păsări prin petalele nopţii, îmbătată de parfumul tare al florii de tei răvăşit pe asfalt. Negrul, ca o fugă a zorilor, înapoi, în umbrele înseră rii, copleşită de tandreţe şi de mângâiere. Roşul, ca un sărut pe hotarul incert, dinspre alb spre negru. Alexandra recompune contrastele.

Comentează

NOTA: ForRichOnly nu isi asuma reponsabilitatea asupra comentariilor utilizatorilor acestui site.

CASINO LIFE & BUSINESS MAGAZINE
Revista Politica
Consultanta Certificare Iso
TopEngineering